Hoe u de beste rekfolie voor de klus kiest

Hoe u de beste rekfolie voor de klus kiest

Het verenigt – items samenvoegen tot een eenzame eenheid – – voor het grootste deel op een bed – dat bundelen en bezorgen zowel productief als slim maakt. Door items te verenigen, worden minder kosten en tijd bespaard. Het garandeert een veiligere, effectievere circulatiemaatregel, terwijl items worden beschermd tegen letsel en inbraak. Het aanbrengen van rekfolie is een van de meest bekende en veiligste technieken om dit te bereiken.

Het doel bij het kiezen van de beste rekfolie is er een te vinden die voldoet aan de specifieke behoeften van uw organisatie zonder te betalen voor onnodige eigendommen. Stapels die bijvoorbeeld het grootste deel van hun dag in een distributiecentrum of stalen trailer zullen staan, hoeven zich geen zorgen te maken over folie met UV-lichtverzekering. Aan de andere kant zijn ladingen met lichtgewicht folie die niet gezellig in de hoeken van het bed passen, vatbaar voor doorgedrongen folie en bewegende lasten. Hoe dan ook, als u nog nooit rekfolie hebt gebruikt of niet tevreden bent met de film die u gebruikt, hoe zou u dan weten welke de juiste is? Hieronder volgen 6 overwegingen voor het kiezen van de beste rekfolie voor de activiteit.

Als je met een verkoper van rekfolie praat, kan het verwarrend zijn om te proberen te begrijpen hoe zijn item denkt over het item dat de klant op dit moment gebruikt. Alle film wordt per pond verkocht. Gebruikelijke films die normaal gesproken hogere afmetingen hebben, zijn in werkelijkheid goedkoper per pond omdat ze meer betaalbare plastic sappen gebruiken om de film te maken. De superieure films zijn duurder omdat ze zijn geproduceerd met teer van betere kwaliteit en gelaagd kunnen worden. Dit is een duurdere montage. De superieure films eindigen over het algemeen minder, omdat het lichte gewicht van de film in evenwicht is met de duurdere kosten per pond

Desalniettemin is het belangrijkste voor de koper hoeveel de film per voet kost. Aanzienlijk belangrijker dan de kosten per voet zijn de kosten per omwikkelde lading. De bewering voor de frissere, superieure films is dat ondanks het feit dat ze duur zijn om te maken (meer kosten per pond), ze een stuk lichter zijn en dus lichter van gewicht. Zo kan bijvoorbeeld elitefilm die bedoeld is om een ​​gebruikelijke film van 80 vellen te vervangen, 20% duurder zijn om te maken, maar het kan zijn dat er half minder film nodig is om de hoop vast te houden, omdat het op dezelfde manier werkt als het materiaal dat half dikker is. Het eindproduct in dit model is dat de klant 30% in videoformaatkosten spaart door over te stappen op de slankere elitefilm.

Om de reserves van de waarde absoluut op te splitsen, moeten twee lasten worden ingepakt. Snijd op dat punt de film van de twee ladingen af ​​en meet deze op een kleine, delicate schaal. Dit toont de hoeveelheid film die voor elke hoop wordt gebruikt.